top of page

Românii care modernizează supermarket-urile și cantinele

De când au apărut supermarket-urile facem lucrurile la fel. Ne ducem la casă și punem produsele. Un angajat le scanează și mergem mai departe. În ultimii ani lucrurile au fost cât de cât automatizate, dar nu cu adevărat. Casele cu oameni sunt înlocuite de casele unde facem chiar noi scanarea. Un startup din Cluj-Napoca, Neurolabs, vrea să rezolve această problemă cu o soluție inovatoare pentru supermarketuri.


"Lucrăm la dezvoltarea unei tehnologii unice de recunoaștere de obiecte, care depășește prin acuratețe, scalabilitate și viteza soluțiile existente pe piață.

Misiunea Neurolabs este de a automatiza sarcinile vizuale repetitive, pentru a permite alocarea personalului în activități cu valoare adăugată mai mare”, explică Nicoleta Proștean, business development manager la Neurolabs.

Ea explică în cadrul unui interviu cu start-up.ro că în domeniul relațiilor cu clienții există o fluctuație de personal mare, iar cantinele și supermarket-urile sunt printre acele companii care se confruntă serios cu această problemă.


0 views0 comments
bottom of page